



5th December, Thursday

Kopili

6:00 PM - 8:00 PM

Bibo Binanao (My Three Sisters) Feature Film (Comp.) Director- **Kenny Deori Basumatary** Language- Boro 119 min

Desang

04:00 pm - 06:00 pm Opening Ceremony







6th December, Friday

Kopili

11:30 AM – 1:26 PM Chabila

Feature Film (Comp.) Director- **Anil Amrut Bhalerao** Language- Marathi 117 min

01:45 PM – 03:32 PM Mithya Cinematic Showcase- Feature Film Director- **Sumanth Bhat** Language - Kannada 107 min

04:00 PM – 5:30 PM Jibonsobi Feature Film (Comp.) Director- Mridu Pawan Bora Language- Assamese 90 min

07:15 PM – 08:45 PM Sirocco and the kingdom of the winds Cinematic Showcase- Feature Film Director- **Benoît Chieux** Language- French 90 min

Desang

02:30 PM – 03:18 PM Jyoti Kokaideu Documentary Film (Comp.) Director- Parthajit Baruah Language- Assamese 48 min

03:30 PM - 04:00 PM

Two Trains Cinematic Showcase- Documentary Film Director- Vishwesh Suresh Language- English 30 min

05:45 PM – 06:45 PM BVFF Reel Talks

Inspiring a new generation of storytellers Speaker: **Tigmanshu Dhulia** Moderator: **Karma Paljor** 60 min

07:00 PM – 08:25 PM Zende: The Supercop Cinematic Showcase- Documentary Film Director- **Akshay Shah** Language- English, Hindi, Marathi 85 min









7th December, Saturday

Kopili

12:00 PM - 02:11 PM

Zimmedari Umeed Azadi Sandyeep (Echoes Of Everything) Feature Film (Comp.) Director- Garvit Singh Language- Hindi 131 min

02:30 PM – 04:05 PM Langdai Ama (The Juncture) Feature Films (Comp.) Director- **Binoranjan Oinam** Language- Manipuri 95 min

Time: 06:00 PM – 08:50 PM Sardar Udham Cinematic Showcase- Feature Film Director- Shoojit Sircar Language- Hindi, English 170 min



Desang

11:00 AM - 01:00 PM Short Films (Comp.)

Cide Mini Bank Trail of White Puhor (The light of wisdom) Bare Bones 102 min

01:30 PM – 02:00 PM Guntata Hriday He (Entangled) Cinematic Showcase- Short Film Director- Sainath S. Uskaikar Language- Marathi 30 mins

02:30 PM - 03:10 PM Teens of 1942 Documentary Film (Comp.) Director- **Samiran Deka** Language- Assamese 40 min

04:15 PM - 05:15 PM BVFF Reel Talks

The Skeptic Tank Reunion Speakers: **Abhishek Chaubey**, **Anvita Dutt**, **Navdeep Singh** Moderator: **Smriti Kiran** 60 min

05:30 PM – 06:00 PM Chashma (Blind Spot) Cinematic Showcase- Short Film Director- Nitin Baid Language- English 30 min

08:00 PM – 09:21 PM Baruar Xongxar (The House of Baruas) Documentary Film (Comp.) Director- Utpal Borpujari Language - Assamese 81 min





8th December, Sunday

Kopili

11:30 AM – 1:20 PM Restored Classic The Umbrellas of Cherbourg Cinematic Showcase- Feature Film Director- Jacques Demy Language- French 110 min

02:30 PM – 04:40 PM Angammal

Cinematic Showcase- Feature Film Director- **Vipin Radhakrishnan** Language- Tamil 130 Min

07:00 PM – 09:08 PM Closing Film All We Imagine as Light Cinematic Showcase- Feature Film Director- Payal Kapadia Language- Hindi, Malayalam 128 min

Desang

11:30 AM - 01:18 PM Short Films (Comp.)

The Bakery shop Chanchisoa (Expectation) Uruli Sobuj Neel Being Bald 108 min

02:30 PM – 03:30 PM BVFF Reel Talks: Assamese Cinema- Theatre to OTT Speakers: Ravi Sarma, Akshata Narain Moderator: Murtaza Ali Khan 60 min

04:00 PM – 05:00 PM BVFF Reel Talks: The journey of making the first film Speakers: Ronnie Lahiri and Sandeep Modi Moderator- Leena Yadav 60 min

05:30 PM - 06:45 PM AWARD CEREMONY







Buroi (Access by Registration)

6th December, Friday

11:30 am – 12:30 pm Industry Session with Rajeev Masand Ushering in the Ari Gold Era: Redefining Talent Management

12:45 pm – 01:45 pm Industry Session with Aishwarya Lekshmi The Journey of a Multilingual, Pan India Rising Star

03:30 pm – 04:30 pm Industry Session with Dimpy Agrawal The Ten Rules of Producing for First Time Producers

8th December, Sunday

11:00 AM – 12:30 PM
Masterclass by Nitin Baid
1. The Art Of Storytelling through
Editing in Films
2. Editor-Director Relationship

01:00 PM – 02:00 PM Industry Session with Shreya Dev Dube Future Trends in Cinematography

7th December, Saturday

11:30 AM – 01:00 PM Masterclass by Tigmanshu Dhulia Making Small Town Stories Captivating for National & International Audiences

01:30 PM – 02:30 PM Industry Session with Sidhant Gandhi (Toosid) The Basics of Creating for cinema with Al

03:00 PM – 04:00 PM Industry Session with Sneha Desai The Making of a Screenwriter